Tıknas: Kadına şiddet insanlığa ihanettir

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, kadına yönelik şiddetin insanlığa karşı işlenen en b

Ergene 25.11.2020 11:25:00 0
Tıknas: Kadına şiddet insanlığa ihanettir

 

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, "Hayatımızın her döneminde bizlere sevgi, hoşgörü ve özveriyle destek olan kadınlarımız her zaman el üstünde tutulmayı, sevgiyi ver saygıyı hak ediyorlar. Atalarımızdan aldığımız terbiye ve öğretilerle, sevgi ve hoşgörü dini İslamiyet’in de rehberliğinde kadınlarımıza hak ettikleri değeri her zaman vereceğimize ve dünya ülkelerine de örnek olacağımıza eminim" dedi.

 

"EŞİT BİR HAYATI HAK EDİYORLAR"

 

Toplumun temel yapı taşını oluşturan aile ve toplumdaki tüm fertlerin sevgi, saygı, huzur ve birlik içerisinde yaşamalarına önemli katkıları olan Türk kadınının, tarih boyunca toplumsal hayatta her zaman sevgi ve saygı gösterecek önemli bir yere sahip olduğunu ve yönetim kadrolarında da önemli görevler üstlendiğini ifade eden Tıknas, "Kadınlarımız bugün ve her gün daha güvenli bir dünyada insan onuruna yakışır, şiddetten uzak ve eşit bir hayat hak ediyor. Unutmayalım ki kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir" ifadelerini kaydetti.

 

KADINA YÖNELİK ŞİDDET SON BULMALI

 

Tıknas, “Nedeni ne olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlı şiddeti hak etmemektedir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza herkesin gerekli sevgi ve saygıyı göstermelerini diliyor, kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10