Kara: Çerkezköy'ün devası olacağız

İl kongresine katılmak üzere Tekirdağ'a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partinin Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleriyle biraraya geldi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Çerkez

Çerkezköy 25.11.2020 11:48:00 0
Kara: Çerkezköy

 

İl kongresine DEVA Partisi Çerkezköy Kurucu İlçe Başkanı Yunus Kara, ilçe yönetimi ve Çerkezköy’deki parti üyeleri de katıldı. Kongrede, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Genel Başkan Babacan ile bir araya gelme fırsatı buldu. DEVA Partisi Çerkezköy Kurucu İlçe Başkanı Yunus Kara, kongreyle ilgili yaptığı değerlendirmede, il kongresinin verimli geçtiğini; il, ilçe ve merkez yönetimiyle daha iyi tanışma fırsatı bulduklarını söyledi. İl Kongresinde güven tazeleyen DEVA Partisi İl Başkanı Hasan Berk Çebi’yi kutlayan Kara, Çebi’nin önemli işlerin altına imza atacağına inandığını kaydetti.

 

 

İLÇE BİNASI YAKINDA HAZIR OLACAK

 

DEVA Partili Yunus Kara, yeni bir dönemin başladığına işaret ederek, Çerkezköy’ün çok derdi olduğunu, bu dertlere deva olmak için yola çıktıklarını aktardı. Yakın bir süreçte ilçe binasının da hazır olacağını kaydeden Kara, “Derdi olanlara derman olmak için yola çıktık. Kafasında soru işareti olan tüm vatandaşlarımızı, kafalarındaki soru işaretlerini gidermek için bekliyoruz. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreci aşmamız için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Partimiz sayesinde ben gelecekle ilgili çok umutluyum. Herkesin umutlarını diri tutması gerekiyor, çünkü artık DEVA var” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10