Çorlu'da silahlı kavga: 2 ölü

Daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ağır yaralandı. Polis, olaydan sonra kaçan 2 kişiyi arıyor.

Çorlu 25.11.2020 16:27:00 0
Çorlu

 

Çorlu'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Gökmen Bektaş ile İlker Korkmaz hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Hıdırağa Mahallesi Susam Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Gökmen Bektaş ve İlker Korkmaz otomobille Susam Sokak üzerinden geçtiği sırada, daha önceden aralarında husumet bulanan Hasan K., Şahin K. ve Tolga D. ile karşılaştı.

 

 

TABANCALAR KULLANILDI

Gruplar arasında başlayan kavgada tabancalar kullanıldı. Gökmen Bektaş, İlker Korkmaz ve Tolga D. silahla yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, özel araçlarla hastaneye kaldırılan yaralılardan Gökmen Bektaş ile İlker Korkmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Tolga D.'nin tedavisi ise devam ediyor. Silah kullandıkları belirlenen Hasan K. ile Şahin K.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10