Kapaklı'da elektronik atık toplama kampanyası başlatıldı

"Elektronik atıklarınla geri dönüşüme destek ver" sloganıyla elektronik atık toplama kampanyası başlatan Kapaklı Belediyesi, kent sakinlerini kampanyaya destek vermeye çağırdı.

Kapaklı 26.11.2020 10:44:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı'da belediye tarafından elektronik atık toplama kampanyası başlatıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kampanyayla ilgili verdiği bilgide, “Vatandaşlarımız 31 Aralık 2020 tarihine kadar Atık Getirme Merkezimize getirebilirler, belediye meydanında bulunan E-Atık toplama noktasına atabilir veya 444 80 59 numaralı telefondan bizleri arayarak elektronik atıkları bizlere teslim edebilir” diye konuştu.

 

 

 

 

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ"

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sıfır atık anlayışıyla birçok çalışma yaptıklarını ifade ederek, şöyle devam etti: “Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanan bir belediye olarak bu konuda birçok çalışma yürütüyoruz. Okullarımıza, belediye hizmet binamıza ve muhtarlıklarımıza yerleştirdiğimiz sıfır atık kutularımız, okullarda düzenlediğimiz atık pil toplama kampanyalarımız ile geri dönüşüme katkı sağlıyoruz. ‘Elektronik atıklarınla geri dönüşüme destek ver’ sloganıyla düzenleyeceğimiz Elektronik Atık Toplama kampanyası ile de bu konuda farkındalık oluşturmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizin bu kampanyaya destek vermesini, geri dönüşüm konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz."

 

 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10