Kaymakam Abban, pazarda maske ve mesafe denetimi yaptı

Çerkezköy'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, bugün kurulan halk pazarında Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri maske ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. Kaymakam Abban, koronavirüsÃ

Çerkezköy 26.11.2020 16:52:00 0
Kaymakam Abban, pazarda maske ve mesafe denetimi yaptı

 

Çerkezköy’de Perşembe ve Pazar günü kurulan pazar yerinde yapılan olan denetimlere bu hafta Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve protokol üyeleri de katıldı.

 

 

DENETİMLER SÜRÜYOR

 

İçişleri ve Sağlık bakanlıkları tarafından koronavirüs kapsamında alınan tedbirler Çerkezköy’de uygulanmaya devam ediyor. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, İlçe Tarım Müdürü Murat Öner, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve kurum müdürleri denetimlere katıldı.

 

 

 

 

 

UYARIDA BULUNDULAR

 

Kaymakam Abban ve beraberindekiler, pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlara sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Abban, hem pazar esnafının hem de alışveriş yapan vatandaşların tedbirlere uyması gerektiğini belirterek, sağlığın korunması için herkese görev düştüğünü söyledi. Denetimin ardından bazı esnafın maskesini çıkarttığı ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10