Sokak kısıtlamasında açık kalacak yerler belirlendi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, cumartesi ve pazar günü uygulanacak sokak kısıtlamasında açık kalacak akaryakıt istasyonları ve l

Çerkezköy 27.11.2020 14:01:00 0
Sokak kısıtlamasında açık kalacak yerler belirlendi

 

Çerkezköy'de cumartesi ve pazar günü uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince açık kalacak benzin istasyonları ve lastik tamircileri belli oldu. Çerkezköy İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Tarım Müdürü Murat Öner, Serbest Hekim Nurtekin Erol ve Serbest Eczacı Necdet Çabuk'un katılımı ile toplandı.

 

 

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

 

Kurulun aldığı kararları kamuoyuna açıklayan Çerkezköy Kaymakamlığı, 18 Kasım 2020 tarih ve 126 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı'na istinaden, cumartesi ve pazar uygulanacak sokağa çıkma yasağında, Kaymakamlık tarafından her 50 bin nüfusa bir adet ve il sınırları içinden geçen şehirlerarası karayolu ve otoyol üzerinde her 50 kilometre için bir adet olmak üzere belirlenen hizmet verecek akaryakıt istasyonları ve lastik tamircileri açıklandı.

 

 

AÇIK KALACAK AKARYAKIT İSTASYONU VE LASTİKÇİLER

 

Alınan karara göre, Çerkezköy'de açık kalacak akaryakıt istasyonları; Namık Kemal Bulvarı'nda yer alan Shell, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Petrol Ofisi, İstanbul yolu uzerindeki BP ve Kapaklı yolu üzerinde yer alan Total Benzin olarak belirlendi. Yasak süresi boyunca açık kalacak lastik tamircileri ise Öztrak Caddesi'nde faaliyet gösteren Çerkezli Oto Tamir Bakım ve Fatih Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde hizmet veren Eren Oto Lastik olarak açıklandı. Çerkezköy Kaymakamlığı'nın açıklamasında, "Alınan karar doğrultusunda uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmamasına, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan kararların ilçemizde aynen uygulanmasına oybirliğiyle karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10