Cinayet zanlısı baba ve oğlu tutuklandı

Çorlu'da husumetli 2 grup arasında çıkan ve Gökmen Bektaş ile İlker Korkmaz'ın ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın ardından İstanbul'da yakalanan

Çorlu 27.11.2020 16:21:00 0
Cinayet zanlısı baba ve oğlu tutuklandı

 

Olay, önceki gece, Hıdırağa Mahallesi Susam Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gökmen Bektaş ve İlker Korkmaz otomobil ile seyrettikleri Susam Sokak'ta husumetli oldukları Selçuk Karakaş, oğlu Şahin Karataş ve Tolga D. ile karşılaştı. İki grup arasında başlayan kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada Gökmen Bektaş, İlker Korkmaz ve Tolga D. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Bektaş ve Korkmaz, hayatlarını kaybetti. Durumu ağır olan Tolga D. ise tedaviye alındı.

 

 

İSTANBUL’DA YAKALANDILAR

 


Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından Selçuk Karakaş ile oğlu Şahin Karakaş'ın İstanbul'a kaçtıklarını belirledi. Polis ekipleri baba ve oğlu, İstanbul'da kaldıkları farklı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonla kıskıvrak yakaladı.  Gözaltına alınıp Çorlu'ya getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilerek ,geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen baba ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10