Tekirdağspor kendisine geldi

Misli.com 3.ligde mücadele eden Tekirdağspor Tokatspor'a deplasmanda konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor karşılaşmadan da 6-0 galip ayrılara

30.11.2020 10:55:00 0
Tekirdağspor kendisine geldi

 

Misli.com 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Tekirdağspor deplasmanda Tokatspor’u gole boğarak kendisine geldi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Tekirdağspor karşılamanın 26’ıncı dakikasında Uğur’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Tekirdağspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında Enes ile bir gol daha bulan Tekirdağspor ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

 

 

ALTI GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlük ile tamamlayan Tekirdağspor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdürdü. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında gelişen Tekirdağspor atağında topla buluşan Emrah düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Tokatspor ise üst üste gelen gollerin ardından oyun disiplininden koptu. Tekirdağspor karşılaşmanın 70’inci dakikasında Ramazan ile dördüncü golü bulurken, 85’inci dakikada sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Fatih Çakır farkı beşe çıkardı. Rakibi karşısında çok rahat oyun ortaya koyan Tekirdağspor Fatih ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 6-0 galip ayrıldı. Farklı galibiyet ile puanını 13’e yükselten Tekirdağspor altıncı sıraya yükselirken, Tokatspor ise 9 puanla 15’inci sıraya geriledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10