Marmaracık Göleti protokolle devredildi

Ergene'de bulunan Marmaracık Göleti, imzalanan protokolle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Ergene Belediyesi'ne devredildi. Marmaracık Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve mahalle ile aynı

Ergene 30.11.2020 13:15:00 0
Marmaracık Göleti protokolle devredildi

 

PROJEDE NELER YER ALIYOR?

 

Büyükşehir Belediyesi'nce Ergene'nin Marmaracık Göleti Kafeterya ve Mesire Alanı Projesi kapsamında Marmaracık Mahallesi’nde hayata geçirilen projede, toplam inşaat alanı bin 973 metrekare olan iki katlı restoran binası, restoran içerisinde çocuk oyun alanı yer alıyor. Restoran alanına hizmet edebilecek büyüklükte ekipmana sahip endüstriyel mutfak alanının da yer alan projede; gerekli teknik hacimler, depolar, kadın ve erkek tuvaletleri, bebek emzirme odaları bina içinde bulunuyor. Gölet mesire alanı çalışmalarında ise 2 çocuk oyun grubu, 70 metre istinat duvarı, 2 bin 556 metre bordür ve 4 bin 615 metrekare kilit taş döşeme işi yapılmıştı.

 

 

MESİRE ALANI DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

 

Düzenli olarak temizliği de yapılan Marmaracık Göleti Mesire Alanı’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Ergene Belediyesi’ne devrini içeren protokol Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından imzalandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel arasından yapılan görüşmelerle başlayan süreç, protokolün imza altına alınmasının ardından Marmaracık Göleti Mesire Alanı resmen Ergene Belediyesi’ne devredilmiş oldu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10