Hayırseverlerden Çerkezköy'e bir okul daha

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Altek Metal San. Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kuru

Çerkezköy 1.12.2020 16:40:00 0
Hayırseverlerden Çerkezköy

 

Devlet-hayırsever işbirliği ile Çerkezköy’e kazandırılan okullara bir yenisi daha ekleniyor. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Altek Metal San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli tarafından Bağlık Mahallesi'ne yaptırılan 21 derslikli Fehmi Denizli İlkokulu'nun inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Önceki gün Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte 21 derslikli Fehmi Denizli İlkokulu’nun inşaat çalışmalarını inceleyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

"İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, yaptığı açıklamada, “İlçemiz bir hayırsever okulu daha kazanıyor. Altek Metal tarafından Bağlık Mahallesi otoban karşısında yaptırılan Fehmi Denizli İlkokulu inşaatı hafriyat çalışmalarına başlandı. Biz de günün sonunda Kaymakamımız Atilla Selami Abban ile birlikte bu mutluluğa ortak olduk. Okul 21 derslikli olup, eğitim öğretime başladığında otoban karşısındaki öğrencilerimiz; yürüme mesafesindeki okula servise binmeden, alt ya da üst geçit kullanmadan erişim sağlayacaklardır. Ayrıca İnci Narin Yerlici İlkokulumuzun öğrenci yükü azalacaktır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Başta hayırseverimiz Fehmi Denizli olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10