AK Parti'den Gençlik merkezi ve İŞKUR'a ziyaret

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Çerkezköy Engelliler Eğitim, Öğretim, Kültür Sanat ve Yaşam Dern

Çerkezköy 4.12.2020 16:35:00 0
AK Parti

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş partililer ile birlikte ilk olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Çerkezköy Engelliler Eğitim, Öğretim, Kültür Sanat ve Yaşam Derneğini ziyaret etti. Burada Dernek Başkan Yardımcısı Sakine Arslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan partililer tüm üyelerin anlamlı gününü kutladılar. Dernek üyeleri de ziyaretten ötürü AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür ettiler.

 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

 

Çerkezköy Engelliler Eğitim, Öğretim, Kültür Sanat ve Yaşam Derneğinden ayrılan partililer daha sonra İŞKUR Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek Müdür İlhan Burak ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Burak, İŞKUR’un Çerkezköy’de gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verirken, partililer ise İŞKUR çalışanlarına başarılar diledi. İŞKUR Çerkezköy Şubesi’nden ayrılan partililer son olarak ise Çerkezköy Gençlik Merkezini ziyaret ederek Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Baran’ı ziyaret ederek müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10