Pınar Bulvarı modern bir görünüme kavuştu

Kapaklı'da yer alan Pınar Bulvarı'nda yaya geçidi ve çizgi çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan çalışmalarla bulvarın modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi

Kapaklı 6.12.2020 17:02:00 0
Pınar Bulvarı modern bir görünüme kavuştu

Kapaklı Belediyesi'nin sürdürdüğü yenileme çalışmaları kapsamında, yeni bir görünüme kavuşan Pınar Bulvarı’nda trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirildi. Yanı sıra Kapaklı Belediyesi logosu da yollara ısıl işlem metodu ile işlendi.

 

"MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Asfalt, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarımızla kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşturduğumuz Pınar Bulvarımızda ekiplerimiz sokağa çıkma yasağı ve güzel havayı fırsat bilerek yaya geçidi ve çizgi çalışması gerçekleştirdi. Trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında yaya geçidi çizgileri çift komponent boya ile boyanıyor. Boyası tamamlanan çizgilerin üstüne belirginleştirmek için cam tozu serpiliyor. Bu sayede çizgiler hem gece hem de gündüz dikkat çeken bir görünüme kavuşuyor. Yayaların ve sürücülerin güvenli sürüş yapmaları sağlanıyor” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10