Çorlu'da kilit taşı ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

İlçe genelinde kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Seymen ve Sarılar Mahallelerinde kilit taşı döÅ?

Çorlu 7.12.2020 18:09:00 0
Çorlu

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemalettin Mahallesi Dere 4. Sokak’ta yayaların daha rahat yürüyebilmesi için hasar gören kilit taşlarını tamir etti. Ekipler tarafından Önerler Mahallesi’nde devam eden kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlanırken, ardından Şeyhsinan Mahallesi İnciçiçeği Sokak’ta çalışmalara başlandı. Belediye ekipleri, kilit taşı döşeme çalışması öncesinde hazırlık yaparak zemindeki yükseklik farklarını eşitledi.

 

YENİ BÖLGELERDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, çalışmalarla ilgili verdiği bilgide, “Geçtiğimiz hafta Önerler Mahallemiz de dâhil olmak üzere Seymen, Kazımiye ve Hürriyet mahallelerimizi ekiplerimizle birlikte gezerek çalışmalarımızın aşamalarını incelemiştik. Tamamlanan çalışmalarımızın ardından aralıksız hemen yeni bölgelerimizde çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

 

 

KENT ESTETİĞİ VE KALİTELİ YAŞAM ALANLARI

 

Başkan Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak hem kent estetiğine hem de vatandaşlara kaliteli yaşam alanları oluşturmaya gayret ettiklerine dikkat çekerek, "Pandemi koşullarına ve soğuyan hava şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çorlu için çalışmaktan ve emek vermekten mutluyuz” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10