Ergene Velimeşespor evinde tek golle mağlup

Misli.com 2.Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergene Velimeşespor evinde Sancaktepe Futbol Kulübünü konuk etti. Rakibi karşısında Erhan Şentürk'ün golüyle mağlup duruma düşen Er

10.12.2020 11:38:00 0
Ergene Velimeşespor evinde tek golle mağlup

Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda önceki gün oynanan karşılaşmayı Yusuf Ziya Gündüz yönetirken, yardımcılıklarını Mikail Can, Muhammet Can, Muhammet Oğuzhan Öztaş yaptı.

 

ERGENE’DE OYNANDI

 

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya Emre Yılmaz, Mert Er Estik, Furkan Külekci, Ömer Esenkaya, Tuncay Fındıkcı, Yüksel Şişman, İbrahim Fatih Dilek, Embiya Akyıldız, Ergun Cengiz, Eser Akbaş, Alper Yener kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübü ise karşılaşmaya Hüseyin Yılmaz, Muharrem Cinan, Erdinç Pekgöz, Melik Derin, Doğan Ateş, Halil İbrahim Tuna, Mert Örnek, David Deniz Kılınç, Mehmet Tayfun Dingi, Erhan Şentürk ve Behlül Aydın ilk onbiri ile çıktı.

 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Maça üç puan parolası ile başlayan Ergene Velimeşespor geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Kontrollü bir oyun ortaya koyan konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübü 18’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan tecrübeli oyuncu Erhan Şentürk düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sancaktepe Futbol Kulübünü öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

İlk dakikalarda gelen golle mağlup duruma düşen Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Sağlı sollu ataklarla gol arayan ev sahibi ekip İbrahim Fatih Dilek ve Embiya ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübünün 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

10 PUANDA KALDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Ergene Velimeşespor ataklar geliştirse de istediğini elde edemedi. Konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübü kontrollü oyununu sürdürerek, gelişen ev sahibi ataklarında savunmada hata yapmadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Sancaktepe Futbol Kulübünün 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Ergene Velimeşespor bu mağlubiyet ile 10 puanda kalırken, konuk ekip ise bu galibiyet ile puanını 20 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10