Edirnespor büyük fırsat tepti!

Edirne Belediyesi Edirnespor, Misli.com 3'üncü Lig'de 25 Kasım'da 9 sarı kartın çıktığı maçta 55 dakika 10 kişi oynayan son sıradaki Manisaspor karşısında bir puana razı oldu. Rakibi karşısında m

11.12.2020 11:56:00 0
Edirnespor büyük fırsat tepti!

Edirne Belediyesi Edirnespor, kendi evinde ağırladığı Manisaspor karşısında, ilk yarıda karşılıklı gelen birer golle berabere kaldı.

 

EDİRNE’DE OYNANDI


Edirnespor 3'üncü lig 13'üncü haftasında sahasında grupta son sıradaki Manisaspor'u ağırladı. İstanbul bölgesi hakemlerinden Aytaç Geçgel'in yönettiği maçta, yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu, Hüseyin Sepetçioğlu ve Ertuğrul Kösterelioğlu yaptı. Edirne Belediyespor Edirnespor karşılaşmaya Cihan Şentürk, Mehmet Mustafa Yıldızaç, Mazlum Demir, Alperen Kuyubaşı, Ferdi Konak, Anıl Yıldırım, Oğuzhan Kandemir, İlyas Sarı, Ümit Can Tokcu, Hasan Gündoğdu, Ahmet Baykal kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Manisaspor ise Ahmet Önal, Yusuf Tekin, Çağrı Gülcü, Burak Keskin, Gökhan Dinçer, Atakan Çidam, Berkay Tekin, Mehmet İncebacak, Serhat Maden, Bahtiyar Dolma, Kaan Aşnaz ilk onbiri ile çıktı.

 

MANİSASPOR ÖNE GEÇTİ


Hareketli başlayan maçta konuk ekip Manisaspor golü erken buldu. Karşılaşmanın 2’inci dakikasında gelişen atakta topla buluşan Yusuf Tekin düzgün bir vuruş gerçekleştirerek konuk ekip Manisaspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Erken gelen golle moral bulan konuk ekip Manisapor Edirne Belediyesi Edirnespor ataklarında geçit vermedi. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında konuk ekip Manisaspor’da Ahmet Önal kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı.

 

BERABERLİK GOLÜ HASAN İLE GELDİ

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Hasan Gündoğdu'nun ayağından golü bularak beraberliği yakalayan Edirnespor, devre arasına skoru eşitleyerek girdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde eksik kalan rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Edirne Belediyesi Edirnespor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Edirne Belediyesi Edirnespor Ahmet ve Hasan ile galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında ev sahibi ekip Edirne Belediyesi Edirnespor’da Alperen Kuyubaşı ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.  Edirnespor aldığı bir puan ile puanını 21 yaparak dördüncü sıradaki yerini korurken, konuk ekip Manisaspor ise aldığı çok önemli bir puan ile puanını 8 yapıp gelecek haftalar için ümitlendi.

 

 Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10