Tekirdağspor bir puanı son dakikalarda kurtardı

Misli.com 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor 13.hafta mücadelesinde ligin güçlü ekiplerinden Çengelköyspor ile 1-1 berabere kaldı. Sultanbeyli Gölet Futbol Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı gols?

11.12.2020 12:03:00 0
Tekirdağspor bir puanı son dakikalarda kurtardı

Çengelköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmayı Reşat Onur Çoşkunses, Cemaletten Gündoğdular, Fatih Deveci ve Aykut Çetinkaya hakem triosu yönetecek.

 

GALİBİYET İÇİN ÇIKTI

 

Ev sahibi ekip Çengelköyspor karşılaşmaya Sabri Can, Mertcan Aşcı, Ahmet Batuhan Kozgül (63'), Ömerül Faruk İşler, Emin Soğuk, Yusuf Ağın, Ömer Faruk Öztürk, Taner Gümüş (90'), Sefa Turan (75'), Fatih Sercan Ekinci, Ali Özgür Basa ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Tekirdağspor ise Süleyman Aktaş, Samet Göker, Hüseyin Cankut Atasoy, Bülent Kancıoğlu, Enes Şimşek (66'), Fatih Çakır, Doğukan Çınar (85'), Sercan Şaşmaz, Ramazan Üzer (79'), Uğur Erdoğan, Emrah Şenol (66') kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren Çengelköyspor kalesinde gol aradı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Ev sahibi ekip Çengelköyspor ise Tekirdağspor’un üzerine geldiği dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Tekirdağspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde Fatih ve Emrah ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, ev sahibi ekip Çengelköyspor ise Sefa ve Ali ile pozisyonlar buldu. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

BİR PUANLA AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda ataklar geliştirirken,  iki takım kalecisi de birbirinden önemli kurtarışlara imza attı. Ev sahibi ekip 82’inci dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Emin Soğuk düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çengelköyspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmada öne geçen ev sahibi ekip golden beş dakika sonra on kişi kaldı. Fatih Sercan Ekinci kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bırakırken, Tekirdağspor ise 89’uncu dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Fatih şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Tekirdağspor’un beraberlik sayısını buldu. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Tekirdağspor aldığı bir puan ile 17 puanla yedinci sırada yer alırken, Çengelköyspor ise 15 puanla 13’üncü sırada yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10