Albayrak: Fevzipaşa'nın taşkın sorunu çözülüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy'ün Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardır yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınlarının, TESKİ'nin sürdürdüğü çalışmalar sonucunda yap

Çerkezköy 11.12.2020 16:53:00 0
Albayrak: Fevzipaşa

TESKİ Genel Müdürlüğü'nce projesi hazırlanan ve bütçesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından sağlanan "Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi Yağmursuyu Şebeke İnşaatı" yapım işi ile muhtelif çaplarda toplam 4 bin 949 metre yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bu yatırım ile yağmursuyu hatları bulunmayan bölgede yapılan yağmursuyu şebekesi ile yıllardır yaşanan sel baskınlarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir" denildi.

 

"TAŞKIN SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ"

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak il genelinde önemli altyapı projelerini hayata geçirdiklerini ve uzun yıllardan beri süregelen sıkıntıları çözdüklerini ifade ederek, "Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardan beri, yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu yapmış olduğumuz Yağmursuyu Şebeke İnşaatı ile çözüme kavuşturuyoruz. Tüm Çerkezköylü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kaydetti.

 

AÇILIŞI 18 ARALIK'TA YAPILACAK

 

Tamamlanan şebekenin açılışının 18 Aralık 2020 Cuma günü saat 14:00'da Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da katılacağı bir törenle gerçekleştirileceği belirtilirken, bölgede büyük öneme sahip proje sayesinde yaşanan taşkınların son bulacağı ifade edildi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10