Ergene Velimeşespor Diyarbakır'dan puansız döndü

Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, hafta sonunda deplasmanda Amedspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Ergene Velimeşespor karş

13.12.2020 18:21:00 0
Ergene Velimeşespor Diyarbakır

Yeni Diyarbakır Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Halan Ülker yönetirken, yardımcılıklarını Fatih Söyler ve Uğur Önay yaptı. Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmaya Abdullah, Serkan, Bünyamin, Emrah, Erman, Ümit, Halil İbrahim, Zeki, Mesut, Mansur ve Sinan kadrosu ile çıkarken, Ergene Velimeşespor ise Emre, Ömer, Tuncay, Çınar, Ergun, Furkan, Merter, Alper, Cihan, Cabir ve Eser kadrosu ile çıktı.

 

ERGENE VELİMEŞESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Maça puan mücadelesi için başlayan Ergene Velimeşespor ilk dakikalarda atak bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 10’uncu dakikasında golü buldu. Gelişen Ergene Velimeşespor atağında topla buluşan Alper Yener düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Ev sahibi ekip Amed Sportif Faaliyetler 31’inci dakikada Mansur Çalar’ın ayağından golü bularak skoru eşitledi. Golden beş dakika sonra ise Amed Sportif Faaliyetler Sinan Akaydın’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devresi Amed Sportif Faaliyetler’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Ergene Velimeşespor beraberlik için yüklendi. Ev sahibi ekip Amed Sportif Faaliyetler ise konuk ekibin yüklendiği dakikalarda 89’uncu dakikada Sinan Akaydın ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Amed Sportif Faaliyetler’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Amed Sportif Faaliyetler bu galibiyet ile puanını 23 yaparken, Ergene Velimeşespor ise 10 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10