Süleymanpaşa'da park ve bahçeler temizleniyor

Koronavirüsle mücadelede dezenfeksiyon çalışmalarına odaklanan Süleymanpaşa Belediyesi, kent estetiğiyle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, kentte budama ve park bak?

Süleymanpaşa 13.12.2020 18:30:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bir yandan kentin yol sorununa çözüm getirip diğer yandan koronavirüs salgını ile mücadele eden belediyenin, kent estetiğine katkı yapan çalışmaları da ihmal etmediği belirtildi.

 

PARKLARDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, kentin dört bir yanında eş zamanlı olarak parklar ve sosyal donatı alanlarında ağaç ve bitki budama, yabani ot ve yaprak temizliği çalışmalarını sürdürerek, şehrin nefes alınabilen alanlarının bakımını gerçekleştiriyor. Ekipler, ayrıca çocuk parkları ve açık hava spor alanlarında yıpranan zeminlerde yenileme, onarım ve iyileştirme çalışmalarını da yürütüyor.

 

TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR

 

Bu arada vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çevreye, insan sağlığına, araç trafiğine tehdit oluşturabilecek ağaçların budama işlemleri uzman ekiplerce ve özel donanımlarla yerine getirilerek, tehlikeli durumların da önüne geçildiği ifade edildi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10