Belediye'den 'Çocuk gözüyle 2020' resim yarışması

Çerkezköy Belediyesi 'Çocuk Gözüyle 2020' konulu resim yarışması düzenleyecek. 3 farklı kategoride gerçekleştirilecek olan  'Çocuk Gözüyle 2020' konulu resim yarışmasın?

Çerkezköy 15.12.2020 13:09:00 0
Belediye

İlköğretim Kategorisi (7-10 Yaş), Ortaöğretim Kategorisi (11-14 Yaş) ve Lise Kategorisi (15-18) olmak üzere 3 farklı kategoride düzenlenecek olan ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına başvuruların 15 Aralık itibari ile başladığını ve 25 Aralık Cuma günü başvuruların sona ereceğini kaydeden belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılmak isteyen çocuklarımız, http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi adresini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup, yaptıkları resimleri yükleyebilirler” diye konuştu.

 

RESİMLERİ YÜKLEYEREK KATILABİLİRLER

 

‘Çocuk Gözüyle 2020’ konulu resim yarışmasına katılmak isteyen çocukların serbest resim alanında kuru boya, sulu boya, yağlı boya ve pastel boya kullanabileceğini ve resimlerin 35 cm X 50 cm ebatlarındaki resim kağıtlarına yapılacağını kaydeden Akay “ Yapılacak resimler yatay veya dikey çizim olabilir. Resim yarışmamıza katılacak olan çocuklarımız 25 Aralık tarihine kadar yapacakları resimleri tamamlayarak, Çerkezköy Belediyesi’ne gelmeden Belediyemizin http://www.cerkezkoy.bel.tr/resim-yarismasi  adresi üzerinden başvuru formlarını doldurup, resimlerini yükleyerek yarışmamıza katılabilirler” dedi.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

 

Resim yarışmasına başvuruların tamamlanmasının ardından konusunda uzman jüri üyeleri tarafından tüm resimlerin değerlendirileceğini ifade eden Akay “ Jüri Üyelerimizin yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından kategorilerinde dereceye giren yarışmacılarımıza ödülleri verilecek. Resim yarışmamızda kategorilerinde 1. olan resimlerin sahiplerine Tablet, ikinci olanlara Resim Seti ve üçüncü olanlara da Akıl ve Zeka Oyunu Seti verilecektir. Ayrıca yarışmamıza katılan tüm eserler Çerkezköy Belediyesi internet sitesi üzerinden paylaşılacaktır” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10