Çorlu Belediyesi'nden kentsel dönüşüm anketi

Olası afet riskinin önlenmesi ve kentsel dönüşüme yönelik çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, bu kapsamda internet sitesi üzerinden bir anket düzenledi.

Çorlu 16.12.2020 14:31:00 0
Çorlu Belediyesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasına yönelik talimatları çerçevesinde yüklenici firma Marmara Şehircilik Kentsel Dönüşüm Proje Geliştirme Yönetim A.Ş. ile çalışmalara devam eden Çorlu Belediyesi, son olarak vatandaşlara yönelik bir anket düzenledi. Belediyenin resmi internet sitesi www.corlu.bel.tr adresindeki “Duyurular” kısmında yayınlanan “Kentsel Dönüşümden Beklenti, İstek ve Talep Anketi”, vatandaşlara kentsel dönüşümle ilgili çeşitli sorular yöneltiyor.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN BEKLENTİLER SORULUYOR

 

Çorlu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların oturduğu mahalle ve tercih etme sebepleri, bina yaşı, vatandaşların mülk sahibi olup olmadığı, kentsel dönüşümü talep edip etmedikleri gibi soruların yer aldığı anket, tüm Çorlu sakinlerinin cevaplayabileceği şekilde oluşturuldu. “Kentsel Dönüşümden Beklenti, İstek ve Talep Anketi” tamamlandıktan sonra veriler toplanacak ve Çorlu Belediyesi tarafından matematiksel ve finansal olarak değerlendirilecek. Daha sonra da anket sonuçları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na değerlendirme raporu olarak gönderilecek.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10