Başarı engel tanımadı

Türkiye genelinde 15 Kasım 2020 günü ÖSYM tarafından yapılan ve yüzbinlerce kişinin katıldığı E-KPSS'nin sonuçları önceki gün açıklandı. Buna göre Çerkezköy Balta Ticaret sahibi MevlÃ

Çerkezköy 18.12.2020 17:08:00 0
Başarı engel tanımadı

Engellilere yönelik düzenlenen E-KPSS'ye ilk kez giren Çerkezköylü Mevlüt Balta, Türkiye 193'üncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı. Son bir yıldır iş hayatına rağmen bunduğu her fırsatta ders çalıştığını belirten Mevlüt Balta, bu süreçte Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu ve Rehber Öğretmen Türker Küçükkısa'nın kendisine büyük desteği olduğunu söyledi.

 

"VAZGEÇMEMEK GEREKİYOR"

 

Koronavirüs pandemisinden dolayı değişen sınav tarihlerinin kendisini olumsuz etkilediğini kaydeden Balta, bir ara vazgeçme aşamasına geldiğini, ancak Türker Küçükkısa'nın sürekli sağladığı motivasyon ve sınava hazırlık desteğiyle sınava girmeye karar verdiğini vurguladı. Mevlüt Balta, şunları kaydetti: "Bu uzun süreçte her zaman yanımda olup bana destek sağlayan Türker Küçükkısa ve Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu'na teşekkür ediyorum. Benim gibi sınava girecek herkese tavsiyem; vazgeçmeden, bıkmadan ve en önemlisi hiçbir engel tanımadan düzenli olarak ders çalışmalarıdır. Hiçbir bilgi birikimi olmadan düzenli olarak ders çalışan arkadaşlarımın bile çok iyi derecelerle sınavı tamamlamış olmaları beni hem çok mutlu etti hem de emek harcamadan başarının mümkün olmayacağını bir kez daha hatırlattı."

 

MEVLÜT BALTA ÖRNEK OLDU

 

Özel Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu Rehber Öğretmeni Türker Küçükkısa da "Böyle bir başarı elde ettiği için çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Pandeminin yoğun olduğu bu dönemde Mevlüt Balta'nın başarısının bir örnek teşkil ettiğini ve başarının engel tanımadığını bir kez daha görmüş olduk. Bizler sınava hazırlanan herkesin destekçisi olmaya hazırız. Kendisine bundan sonraki yeni iş hayatında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10