Edirnespor Bucaspor'a mağlup oldu

Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve hesapları yapan iki ekip İzmir'de karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Bucaspor 1928 evinde konuk ettiği Edirnespor'u Oğuz, Berke ve Enes'in attığı goller

21.12.2020 11:13:00 0
Edirnespor Bucaspor

Antalya bölgesi hakemlerinden Ömer Faruk Turtay'ın yönettiği maçta yardımcılıklarını Hidayet Zeybek, Kerem İlitangil ve Kemal Ögen yaptı.

 

DEPLASMANA ÇIKTI

 

Ev sahibi ekip Bucaspor 1928 karşılaşmaya Şener Özcan, Yalçın Eycan Kaya, Ufuk Er, Alper Kadir Duruk, Ahmet Aktaş, Osman Işıklı, Yusuf Can Abay, Cuma Menize, Burak Sürmeli, Oğuz Aydın, Berke Bıyık kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor ise Cihan Şentürk, Enis Çeliksu, Ferdi Konak, Barış Kasaroğlu, İlyas Sarı, Oğuzhan Kandemir, Mehmet Mustafa Yıldızaç, Anıl Yıldırım, Hasan Gündoğdu, Harun Özcan, Ahmet Baykal ilk onbiri ile çıktı.

 

EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru Bucaspor 1928 ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında gelişen Bucaspor 1928 atağında topla buluşan Oğuz düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını karşılaşmada öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Edirnespor kalan dakikalarda beraberliği aramadı. Ataklar geliştiren Edirnespor Ahmet Baykal ve Anıl ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresi de ev sahibi ekip Bucaspor 1928’in üstünlüğü ile tamamlandı.

 

BERABERLİK GOLÜ AHMET’TEN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Edirnespor 52’inci dakikada beraberlik sayısını buldu. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Ahmet düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda da giderek arttı. Her iki takımda galibiyet golü için sağlı sollu ataklar geliştirdi.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

 Ev sahibi ekip Bucaspor 1928 ise karşılaşmanın 75’inci dakikasında bir kez daha öne geçti. Hızlı gelişen ev sahibi ekip atağında topla buluşan Berke düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Bucaspor 1928 takımını karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda Edirnespor ise beraberlik golü için rakip kalede gol aradı. Edirnespor’un gol için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren ev sahibi ekip uzatma dakikalarında Enes ile bir gol bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Bucaspor 1928’in 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Bucaspor 19928 bu sonuçla 32 puana yükselip ikinci sıradaki yerini korurken, Edirnespor ise 21 puanda kalarak zirve yarışında ağır bir yara almış oldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10