Büyükşehir dezenfeksiyona devam ediyor

Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, parklarda

Tekirdağ 22.12.2020 15:50:00 0
Büyükşehir dezenfeksiyona devam ediyor

İl genelinde pandemiyle mücadele çalışmalarını yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak zaman geçirdiği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. Mesai kavramı gözetmeksizin il genelinde çalışmalarına devam eden ekipler, dezenfeksiyon uygulamalarının yanı sıra şehir estetiğini güçlendirmek için kentin çeşitli yerlerinde çiçek ekimi de yapıyor. Ekipler tarafından ayrıca parklarda, meydanlarda, refüjlerde, mezarlıklarda ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar yaban otlarından arındırılıyor, çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor.

 

 

İL GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ekiplerimiz salgının başından bu yana, sürekli olarak il genelinde denetim ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu salgından korunmanın yolu sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımızdan, alınan tedbir kararlarına hassasiyetle uymalarını rica ediyor, herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10