Başkan Erkiş, Büyükyoncalı'da yapılan çalışmaları inceledi

Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi, Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesi'nde devam eden kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Özgen Erkiş, çalışmaların sonuna yakl

Saray 30.12.2020 15:55:00 0
Başkan Erkiş, Büyükyoncalı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi’nde başlatılan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor. Büyükyoncalı Mahallesi, Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesi’nde devam eden kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını inceleyen Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, çalışanlarla sohbet etti.

 

 

ERKİŞ'TEN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR

 

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde, “Çalışmaların sonuna gelinmek üzere, kaldırım ve yol iyileştirme çalışmaları devam ediyor. İçme suyu hattı döşenmiş olup, rögarların çoğu da yenilendi. Sabırlarından ve bize olan inançlarından dolayı Büyükyoncalı halkına ve ivediyetle yatırım programına alarak bu çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ve Trakya’nın abisi Sayın Kadir Albayrak’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10