Sokak hayvanlarına müzik dinletisi

Silivri'de bir tekstil fabrikasında çalışan ve boş zamanlarında sokak hayvanları için klarnet çalan 26 yaşındaki Ferdi Çek, Çorlu'daki geçici hayvan barınağını ziyaret ederek hayvanlara dinleti verdi

Çorlu 1.01.2021 17:53:00 0
Sokak hayvanlarına müzik dinletisi

Klarnet çalmayı 4 yıl önce öğrenen Ferdi Çek, boş zamanlarında sokaklarda müzik yapıyor. Pek çok kez sokak köpeklerinin yanına giderek klarnet çalan Çek, onların ayağa kalkarak havlamasıyla şaşırmış, o anların yer aldığı video ise sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Ferdi Çek, son olarak Çorlu Belediyesi'ne ait geçici hayvan barınağını ziyaret ederek, burada kalan hayvanlara klarnet çaldı. Bunun yanı sıra önce manda daha sonra ise bir tavuk çiftliğine giden Ferdi Çek, hayvanlara dinleti sundu.

 

MÜZİĞİ VE HAYVANLARI ÇOK SEVİYOR

 

Ferdi Çek, müziği ve hayvanları çok sevdiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Daha önce de böyle bir projede yer almıştım. Ben aslında hayvanları anlamak için onlara klarnet çalıyorum. Onların bizlere zarar vermeyeceğini anlatmak için biraz çabalamak istemiştim. Tepki almıştım sosyal medyadan. Hayvanları kullandığım söylendi. Ben böyle bir şey düşünmemiştim. Kesinlikle onları sevdiğim için yani onlara destek olmak için bu işi yapıyorum aslında. Fabrikada çalışıyorum boş zamanlarım da bu işi yapıyorum. Benimsemek amacıyla bunu yapıyorum. Hayvanların sevgisini hissediyorum. Bakış açımı onlara doğru yöneltmek, hayvanları sevdiğimi hissettirmek istedim. Çünkü huzur var onlarda."

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10