Kaymakam Abban ve Başkan Akay, yılın ilk mesajını verdi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte yeni yıla girerken ilçede denetim gerçekleştirdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jan

Çerkezköy 1.01.2021 18:18:00 0
Kaymakam Abban ve Başkan Akay, yılın ilk mesajını verdi

Yılbaşı önlemleri nedeniyle Çerkezköy ilçe merkezi, Kızılpınar ve Veliköy mahallelerinde yol kontrol noktasını ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy'ün huzuru ve güvenliği için yılbaşı akşamında da görev başında olan emniyet ve jandarma personeline kolaylıklar diledi.

 

"2021 YILI SAĞLIKLI BİR YIL OLSUN"

 

T Haber’in canlı yayınına bağlanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çok değişik bir yeniyıl akşamındayız. Meydanlar boş, her yer sakin. 2020 yılı tüm dünyada olduğu gibi ilçemizde de beklenmedik ve umulmadık olaylarla geçti. 2020 maalesef Covid-19 salgını, depremlerle anılan bir yıl oldu. Bu gece 12’den sonra yeni bir gün başlayacak. 2021 yılı inşallah sıkıntılardan uzak, sağlık konusunda güzel bir yıl olur” dedi.

 

 

"BU MEYDANLARDA İNŞALLAH BULUŞACAĞIZ"

 

2021 yılında Atatürk ve Öztrak caddelerinde ciddi bir inşaata başlayacaklarını kaydeden Akay, “2021 Mart ayında başlayacak olan çalışmalar bizi çok yoracak. Çerkezköy’e ciddi bir çehre kazandıracağız. 2021 Aralık ayında Atatürk Caddesi kısmını tamamlama ümidim var. İnşallah 2022’ye kent meydanı, meydan altı otoparkı olan Çerkezköy ile gireceğiz. Buralara baktıkça sürekli hayal ediyorum. Daha güzel meydanda vatandaşlarımız ile buluşma heyecanı kat kat artacaktır. 2021 yılında sağlıklı günlerde vatandaşlarımız ile inşallah buluşacağız. 2021 yılı kucaklaşacağımız kol kola yan yana geleceğimiz anlar olacak” diye konuştu.

 

"ÜZÜCÜ OLAYLAR YAŞADIK"

 

2020’nin ülke ve dünya için zor geçtiğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da “2020 yılında çok fazla felaket ve üzücü hadiseler yaşandı. Uçak kazası, depremler, çığ düşmesi, şehitlerimiz, pandemi haberleri can sıkıcı oldu. 2021 yılında bu felaketleri ülkemiz ve dünyada yaşayan insanlar açısından görmemeyi ümit ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum. Pandeminin bitmesini, bu yıl yaşadığımız felaketlerin bir daha olmamasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

 

"ASAYİŞ OLARAK SORUNSUZ GEÇİRDİK"

 

2020 yılını asayiş olarak sorunsuz geçirdiklerini kaydeden Abban, “Cinayet, toplumsal olaylar gibi vakalar çok şükür ilçemizde çok fazla yaşanmadı. Tüm emniyet personelimize de kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10