Bozdağ: Esnafımız bir yıl sabit fiyattan faydalanacak

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ açıklamalarda bulunarak, esnafın indirimli elektrik kullanımı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bozdağ, "TREPAŞ bize yüzde 5 indirim veyahut sabit f

Çerkezköy 8.01.2021 12:23:00 0
Bozdağ: Esnafımız bir yıl sabit fiyattan faydalanacak

Yerel yönetimlerin ve devletin esnafa olan desteklerini değerlendiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafa destekte bulunanlara teşekkür etti.

 

YEREL YÖNETİMLER ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

 

Büyükşehir Belediyesi’ne yapmış oldukları taleplerin ardından Kapaklı ve Çerkezköy belediyesinden de isteklerine olumlu cevaplar geldiğini kaydeden Bozdağ, “ Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesine pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafımıza yapacakları desteklerden ötürü teşekkür etmek istiyorum. Esnafımızın bu zor günlerinde bir nebze olsa can suyu oldular. Kısacası yerel yönetimler bu zor süreçte üzerine düşen görevi yaptı. Bizlerle fikir alışverişinde bulun çalışmalarımıza destekte bulundular” dedi.

 

ESNAFIMIZA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Bozdağ, “ İndirimli elektrik talebimizle ilgili TREPAŞ bize yüzde 5 indirim veya sabit fiyat teklifi sundu. Biz esnaflar olarak 12 ayda gelen zam oranlarına baktığımız için sabit fiyat teklifi daha avantajlı geldi. Pandemi nedeniyle zor geçiren esnafımız 12 ay boyunca elektrikten sabit fiyat üzerinden faydalanacak. Konuyla alakalı önümüzdeki günlerde bölge müdürümüz ile görüşeceğiz. Vatandaşlarımızın evde olmasından dolayı ilçede alışveriş azaldı. Esnafımızın kira, sigorta ve diğer masrafları var. Çoğu masraflarını karşılayamıyorlar. Kapaklı ve Çerkezköy’deki şubelerimizde vatandaşlarımıza destek oluyoruz” dedi.

 

EKMEK İSRAFINI ÖNLEMEMİZ GEREKİYOR

 

Son günlerde Tekirdağ gündeminde tartışma yaratan ekmek fiyatının 2 TL olmasıyla alakalı da konuşan Bozdağ, “ Bizler çok fazla tüken bir milletiz. Bununla birlikte çok sayıda ekmeğimiz çöpe gidiyor. Bugün ilçe merkezinde tüm çöp konteynerlerine bağlanmış şekilde bayatlamış yüzlerce ekmeği görebilirsiniz. Her şeyden önemli olan ekmek israfını önlemektir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10