Kaymakam Taşçı'dan mahalle ve fabrika ziyareti

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, ilçedeki mahallelere ve fabrikalara ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü (SYDV) Naime Çeltikçi ile beraber Yeşiltepe

Ergene 11.01.2021 11:31:00 0
Kaymakam Taşçı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğru, Kaymakam Taşçı'ya teşekkür etti. Kaymakam Taşçı, muhtarlık ziyaretinin ardından Yeşiltepe Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. SYDV Müdürü Naime Çeltikçi ve Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Hüseyin Doğru'nun da katıldığı ziyaretlerde; mahallede yaşayan yaşlı, engelli ve yoksul ailelerle görüşülerek sorunlar ve talepler dinlendi.

 

 

KAYMAKAM TAŞÇI'DAN FABRİKA ZİYARETİ

 

Fabrika ziyaretlerini de sürdüren Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, sağlık ürünleri üzerine faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Taşçı'ya İlçe Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş eşlik etti. Ziyarette, firma sahibi Vahit Arkan, fabrika müdürü Saffet Doktoroğlu ve üretim müdürü Güngör Işık üretim süreçleri hakkında bilgiler verdi. Şirket yetkilileri ziyaretten dolayı Kaymakam Taşçı'ya teşekkür ederken, Taşçı da firma yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10