Kapaklı'da 661 nikah kıyıldı

Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda 2020 yılında 14'ü yabancı olmak üzere 661 çift kıyılan nikâhla hayatlarını birleştirdi.

Kapaklı 15.01.2021 10:56:00 0
Kapaklı

Bazı nikah törenlerine katılarak çiftlerin nikahlarını da kıyan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tüm nikahların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi. Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde hizmetlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Evlendirme Memurluğu verilerine göre 2020 yılında 14’ü yabancı olmak üzere 661 nikah işlemi gerçekleştirildi. Nikah işlemleri, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştirildi.

 

PANDEMİ KURALLARINA GÖRE YAPILIYOR

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Belediyemiz içerisinde hizmet veren nikah salonumuzu geçtiğimiz aylarda Atatürk Kültür Merkezimize taşıdık. Böylelikle salonumuz daha ferah ve yeni görünümüyle yeni mutluluklara ev sahipliği yapıyor. Evlendirme Memurluğumuz nikah işlemleri için başvuran çiftlerin gerekli evrakları teslim etmelerinin ardından kısa süre içerisinde nikah işlemlerini gerçekleştiriyor. Nikah işlemleri, koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe, temizlik ve hijyen koşulları dikkate alınarak kısıtlı sayıda kişiyle gerçekleştiriliyor. Zaman zaman çiftlerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olarak nikahlarını da kıyıyorum. Tüm nikahların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10