Sokak hayvanları unutulmadı

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarından en az bizim kadar etkilenen sessiz dostlarımız, bu soğuk günlerde unutulmadı. Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğ

Çerkezköy 17.01.2021 16:38:00 0
Sokak hayvanları unutulmadı

Sokağa çıkma kısıtlamaları ve sıfır derecenin altına düşen havalar nedeniyle mama bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için belediye tarafından Çerkezköy’ün belirli noktalarına beslenme istasyonları monte edildi.

 

KUMRU: MAMALAR KONULDU

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü , “Başkanımızın izniyle belediyemiz imkanları ile ilçemizin muhtelif yerlerine sokak hayvanları beslenme istasyonu monte edildi, mamaları kondu. Bundan sonra kollamak korumak hepimizin görevi. Unutmayın ki belediyenin 1 kuruşunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır" dedi.

 

 

“CANLARI AÇ BIRAKMAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Kurulan mama istasyonlarının taşınabileceğini ifade eden Kumru, “Konulan yerlerde bir rahatsızlık var ise alternatif yerlere taşınabilir. İmkanlarımız dahilinde sahipsiz sokak hayvanlarına yardımcı olmak hepimizin görevidir. Bu soğuk havalarda aç kalmasınlar diye Belediye Veteriner İşleri personeli elinden geleni yapmaya hazırdır. Sağlık, sıhhat ve mutluluk dolu hafta sonu diliyorum” ifadelerini kaydetti. Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nevzat Kumru, düzenli mamalama yaptıklarını da dile getirerek, “Sokağa çıkma yasağı olduğu bugünlerde, ekiplerimiz sokak hayvanlarını unutmadı. Muhtelif yerlerde beslenme yapıldı. Allah kısmet ederse beslenme noktalarını daha da çoğaltarak canları aç bırakmamaya çalışacağız” dedi.

 

 

 

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10