Çerkezköy'e sürpriz ziyaret

Bir dizi temasta bulunmak ve AK Parti Edirne İl Kongresi'ne katılmak üzere kente giden Eski Başbakan, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Edirne'deki temaslarının ardından

Çerkezköy 20.01.2021 22:30:00 0
Çerkezköy

Edirne'deki programının ardından saat 20:40’ta Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren ve koronavirüse karşı yerli ve milli aşı çalışmalarıyla öne çıkan Koçak Farma firmasını ziyaret eden Eski Başbakan, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım; Koçak Farma tesislerinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve protokol üyeleri ile Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve Koçak Farma Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Koçak tarafından karşılandı.

 

 

ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİ

 

Koçak Farma Genel Müdürü Hakan Koçak’ın odasında; Ender Koçak, Hakan Koçak ve birim müdürlerinden yerli ve milli aşı çalışmasına ilişkin son durum hakkında yaklaşık yarım saat brifing alan Binali Yıldırım, daha sonra ise fabrikanın üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Üretim tesislerinin gezilmesinin ardından günün anısına Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak Yıldırım’a kalem hediye ederken, Yıldırım ise Koçak’a tesbih hediye etti. Saat 20.40’da Koçak Farma fabrikasına gelen Yıldırım, saat 22.00’de fabrikadan ayrılarak karayolu ile İstanbul’a hareket etti.

 

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10