Çerkezköy'e 28 yıl emek verdi

Çerkezköy'de göreve başladığı 1993 yılından bugüne kadar pek çok okulda öğretmen ve okul müdürü olarak çalışan Musa Dinç, emekliye ayrıldı. İlçe eğitim ve ögretimine 28 yıl

Çerkezköy 21.01.2021 17:19:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy'de eğitim ve öğretime uzun yıllar emek veren Musa Dinç, emekliye ayrıldığı gün gazetemizi ziyaret etti. İlçenin son 28 yılının canlı tanığı olan Dinç, bugüne kadar pek çok okulda öğretmen ve okul müdürü olarak görev yaptı. Son olarak Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan Musa Dinç, emeklilik dilekçesini dün kuruma sundu.

 

FRANSIZCA ÖĞRETMENLİĞİNDEN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE

 

Emektar öğretmen Musa Dinç, 16 Mayıs 1993 gününden bugüne kadar Çerkezköy'de görev yaptı. 1997 yılına kadar Çerkezköy Lisesi'nde (Pakize Narin) Fransızca öğretmeni, ardından 2005 yılına kadar Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Müdürü, 2011'e kadar Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü, 2014 yılına kadar Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü ve son olarak 2021 yılına kadar Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü olarak çalışan Musa Dinç, Çerkezköy’deki yaklaşık 28 yıllık öğretmenliğinin yanı sıra Muş ve Ankara'da da 12 yıl görev yaptı.

 

YARIM KALAN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

 

Kendi isteğiyle emekli olan 65 yaşındaki Musa Dinç, emeklilik hayatında yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek istediğini söyledi. Daha önce görmediği yerleri gezmek ve bir yazlık sahibi olmak istediğini belirten Dinç, "Bu kadar yıl çalıştıktan sonra emeklilik hayatına ayak uydurmak biraz zor olacak. Ancak pandemi nedeniyle evde epeyce zaman geçirerek, bu duruma hazırlık yapmış oldum. Bundan sonra yarım kalan hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum" diye konuştu.

 

EMEKLİ OLDUĞU GÜN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Haber gazetesini kurulduğu günden bu yana takip ettiğini belirten Musa Dinç, "Kamuoyunu aydınlatarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Biz eğitimciler, basının ne kadar önemli olduğunu en iyi bilen meslek gruplarının başında geliyoruz. O yüzden emekli olduğum gün gazetenizi ziyaret etmek istedim" dedi. Gazeteci Şaban Kardeş de Dinç'e eğitim ve öğretime verdiği emekten dolayı teşekkür ederek, "Hayallerinizi gerçekleştirmenizi; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik hayatı yaşamanızı diliyorum" diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10