Vezirköprü Belediye Başkanı Edis'ten Çerkezköy'e ziyaret

Samsun'a bağlı Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Çerkezköy 22.01.2021 13:59:00 0
Vezirköprü Belediye Başkanı Edis

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Fiş, Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri Ağası Bilal Acar ve beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulunan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Çerkezköy ve Kapaklı’da yaşayan hemşehrilerini ziyaret etmek, onlarla sohbet etmek amacı ile Çerkezköy ve Kapaklı’ya geldiğini belirterek, bu çerçevede Başkan Akay’ı da ziyaret ettiğini kaydetti.

 

"SELAM VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM"

 

Edis ve beraberindeki heyetin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sevgili Vezirköprü Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Bölgemizde ve Vezirköprü’de yaşayan Vezirköprülü vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10