Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'ın sorunlarıyla yakından ilgilendi

AK Parti'nin genişletilmiş il başkanları toplantısına katılan İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'ın iki önemli sorununu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti. Özcan, her iki konuyu da dikkatle d

Tekirdağ 24.01.2021 14:56:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısı’na katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'ın bazı sorunlarını gündeme getirdi.

 

"YEŞİL, BACASIZ VE ATIKSIZ BİR OSB"

 

Süleymanpaşa’da bulunan TORSAB’la ilgili sıkıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktararak; yeşil, bacasız, atıksız ve su ihtiyacı olmayan katma değer üreten bir OSB için talepte bulunan Özcan, böyle bir OSB’nin gençlerin istihdamına büyük katkı sunacağını dile getirdi. Özcan; ayrıca 3 yıl önce ihale edilen yat limanı hakkında da talepte bulunarak, projenin bölge insanına kucak açan, daha modern bir yapıda hizmet verecek noktaya gelmesi gerektiğini belirtti. Konuyla ilgili açıklama yapan Özcan, "Her iki konuyu da dikkatle dinleyen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerekli talimatları vererek, konuların çözüleceğini bildirdi" dedi.

 

 

İSTİHDAM SAĞLAYACAK

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda da şu ifadeleri kaydetti: “Bu gelişmelerin tamamı şehrimize; değer katacak, istihdam katacak! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum.”

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10