Çerkezköy Belediyesi kara hazır

Ani sıcaklık düşüşü sonrası dün sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı öncesinde kent genelinde buzlanmaya karşı solüsyon çalışmaları yapan Çerkezköy Belediyesi ekipleri, daha sonra k

Çerkezköy 27.01.2021 10:56:00 0
Çerkezköy Belediyesi kara hazır

Çerkezköy Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibi, 24 saat esasına göre görevinin başında bulunuyor. Açıklamada, "Ekiplerimiz, önceden belirlenen kritik noktalarda herhangi bir olumsuzluk ya da kaza yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi" denildi.

 

 

EKİPLER SÜREKLİ GÖREV BAŞINDA

 

Trakya bölgesini etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle Çerkezköy genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekiplerin sürekli görevinin başında olduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi: "Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimize bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kentimiz genelinde solüsyon çalışması yapan ekiplerimiz, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü."

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10