Büyükşehir ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimleri sürdürüyor

Koronavirüs pandemisi sürecinde halkın hijyenik ve sağlıklı koşullarda toplu ulaşım hizmeti alabilmesi için denetimlerine devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri

Tekirdağ 27.01.2021 14:40:00 0
Büyükşehir ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki denetimleri sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipleri, il genelinde periyodik aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol etti. Toplu taşıma araçlarını denetleyen ekipler, ayrıca firmaların yazıhanelerinde de kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: TEDBİRLERLE SALGINDAN KORUNABİLİRİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye'de ilk Covid-19 vakasının görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki aldığımız önemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde Covid-19 salgınından korunabiliriz. Bu kapsamda kamuya açık, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İl genelindeki toplu taşıma araçlarımızda hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı denetimlerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10