DEVA Parti'li Çebi: Esnafın hali harap

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, bir dizi ziyaret için geldiği Çerkezköy'de, esnafların sorunlarını dinledi. Çebi, "Esnafın hali harap. Çerkezköy, ekonomik olarak hem Tekirda

Çerkezköy 29.01.2021 14:59:00 0
DEVA Parti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Tekirdağ İl Teşkilat İşleri Başkanı Sadık Baş ve il yönetimi, Çerkezköy’de devam eden örgütlenme çalışmalarını inceledi. Önümüzdeki günlerde Çerkezköylülere hizmet vermeye başlayacak olan ilçe başkanlığında devam eden çalışmaları da inceleyen Çebi ve ekibi, Çerkezköy’de esnafları ziyaret etti. Yapılan ziyarette DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ve ilçe yönetimi de hazır bulundu. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın konumunu beğendiğini belirten Çebi, buranın tüm Çerkezköylülerin rahatlıkla ulaşabileceği bir lokasyon olduğunu dile getirdi. İlçe başkanlığının hazır hale gelmesiyle beraber açılışını yapacaklarını kaydeden Çebi, İlçe Başkanı Kara ve ilçe yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

“ÇERKEZKÖY'DE DURUM HER GEÇEN GÜN ZORLAŞIYOR"

 

İlçe başkanlığında sürdürülen çalışmaları inceledikten sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Çebi ve Kara, esnafın sorunlarını dinledi. Ekonomik koşulların hem esnafı hem de vatandaşı çok zor durumda bıraktığını belirten Çebi, bir tarafta ayakta durmaya çalışan esnafın olduğunu, diğer bir tarafta ise enflasyonun altında ezilen vatandaşın bulunduğuna dikkat çekti. “Esnafın hali harap” diyen Çebi, “Çerkezköy, ekonomik olarak hem Tekirdağ’ın hem de Türkiye’nin en güçlü ilçelerinden birisi. Türkiye’nin dört bir tarafından buraya gelen insanların ortak bir amacı var; o da ekmek. Fakat gelin görün ki refah içinde gerçekleşmesi gereken bu ekmek mücadelesi, kötü ekonomi yönetimi yüzünden her geçen gün daha da zorlaşıyor. Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde tüm bu olumsuzlukları yıkacağımıza inanıyor ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

 

KARA: ÇOK YAKINDA AÇIYORUZ

 

DEVA Partisi Tekirdağ İl Yönetimi tarafından yapılan ziyareti değerlendiren DEVA Partisi İlçe Başkanı Yunus Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy’de genç ve dinamik bir ekip olduklarını belirten Kara, “Belirli bir zümreye göre her şey güllük gülistanlık” diyerek, Çerkezköy’ün "devası olmak için" var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti. DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nın çok yakında kapılarını herkese açacağını vurgulayan Kara, tüm Çerkezköy halkını ilçe başkanlığına davet etti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10