Başkan Akay: Sel baskınları önlenecek

Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Fevzipaşa Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Çal

Çerkezköy 1.02.2021 17:27:00 0
Başkan Akay: Sel baskınları önlenecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın incelemelerine Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de katıldı. TESKİ’nin ilçede daha önce gerçekleştirdiği altyapı yatırımları sayesinde eskisi gibi su taşkınlarının meydana gelmediğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ani ve yoğun yağışlarda kentimizin bazı noktalarında su birikintileri oluşuyordu. Fevzipaşa Mahallemizde TESKİ tarafından başlatılan ve tamamlandığında bu bölgeyi su taşkınları konusunda rahatlatacak olan Fevzipaşa Mahallesi Yağmursuyu Şebeke İnşaatı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

 

 

"SEL BASKINLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK"

 

Proje kapsamında yaklaşık 5 bin metre yağmursuyu döşeneceğini ifade eden Belediye Başkanı Akay, “Bu yatırım ile yağmursuyu hatları bulunmayan Fevzipaşa ve Gazi Osman Paşa mahallelerimizde, yağmursuyu şebekesi yapılarak sel baskınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor” ifadelerini kaydetti.

 

ÇALIŞMALAR EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Başkan Akay, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve Fevzipaşa ve Gazi Osman Paşa Mahallelerimizde artık su taşkını konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağını dile getirerek, çalışmalardan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’e teşekkür etti. 

 

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10