Tekirdağspor zorlanmasına rağmen galibiyet ile ayrıldı

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.liginde mücadele eden Tekirdağspor Hentbol Takımı evinde Bolu Belediyespor'u konuk etti. İlk devreyi 16-13 önde tamamlayan Tekirdağspor ikinci devre zaman zaman zorlanmasına rağmen son dak

8.02.2021 15:37:00 0
Tekirdağspor zorlanmasına rağmen galibiyet ile ayrıldı

Kapaklı Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda Pazar günü 13.00’de oynanan karşılaşmayı Alparslan Korkmaz ve Bilal Karaman hakem ikilisi yönetti.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Maça hızlı başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda geliştirdiği ataklarda bulduğu gollerle üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. Kalan bölümlerde de sayılar bulmaya devam eden Tekirdağspor karşılaşmanın ilk devresini 16-13 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Bolu Belediyespor rakibini yakaladı ve son on dakika kala karşılaşmada öne geçti. Çabuk toparlanan Tekirdağspor rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek karşılaşmada tekrar üstünlüğünü kabul ettirdi. Kalan dakikalarda hata yapmayan Tekirdağspor karşılaşmadan da 26-23’lük galibiyet ile ayrılmasını bildi. Bu sezon 15’inci maçında 13’inci galibiyetini alan Tekirdağspor üçüncü sıradaki yerini korurken, Bolu Belediyespor ise yedinci mağlubiyetini aldı.

 

 

KONUK EKİP BUSİNESS EXPRESS HOTEL’DE KONAKLADI

 

Cumartesi günü Kapaklı’ya gelen konuk ekip Bolu Belediyespor İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan ve geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Business Express Hotel’de konakladı. Karşılaşma sonrası konakladığı otelden ayrılan kafile otel yetkilileri ile fotoğraf çektirerek karayolu ile Bolu’ya hareket etti.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10