Akay: Kursiyerlerimiz için en uygun ortamı sağlamaya gayret ediyoruz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde oluşturulan sanat atölyelerinde incelemelerde bulundu. Akay, " Pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştireceğimiz Sana

Çerkezköy 8.02.2021 18:33:00 0
Akay: Kursiyerlerimiz için en uygun ortamı sağlamaya gayret ediyoruz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 22 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan protokol ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Çerkezköy Belediyesi’ne devrolan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

 

BAŞVURULAR 12 ŞUBATTA BİTECEK

 

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür sanat kurslarımız mahalle evlerinin yanı sıra bundan sonra Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştireceğimiz Çerkezköy Belediyesi Sanat Kursları başvuruları 1 Şubat itibari ile başladı. Piyano, Yan Flüt, Gitar, Bağlama, Ukulele, İstanbul Kemençesi, Pop-Art, Yaratıcı Resim, Yağlı Boya ve Kara Kalem gibi branşlar için başvurular 12 Şubat Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek” dedi.

 

EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Sanat Kursları için Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi içinde çeşitli sanat atölyeleri oluşturulduğunu ifade eden Akay, “ Atatürk Kültür Merkezimiz içinde Müzik Sınıfı, Yaratıcı Drama-Tiyatro Odası, Satranç Odası, Görsel Sanatlar Odası oluşturduk. Kayıt yaptırdıkları dallarda kaliteli eğitim alabilmeleri ve kaliteli zaman geçirebilmeleri için, kursiyerlerimize en uygun ortamı sağlamaya gayret ettik. Kentimiz sınırları içinde ikamet eden çocuklarımız için daha önce birçok kültürel ve sanatsal kurslar açtık. Çocuklarımızın öz kültürünü benimsemesi için şimdi de çocuk korosu oluşturacağız. 9 - 14 yaş arası müziğe ilgi duyan çocuklarımızın katılabileceği çocuk korosu da, çalışmalarını Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirecek. Çocuk Korosu için de müracaatlar 12 Şubat Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Kurslarımız, Covid-19 kısıtlamaları çerçevesinde 65 yaş üstü vatandaşlarımız için hafta içi 10.00-13.00 saatleri arasında, 20 yaş altı vatandaşlarımız için 13.00-16.00 saatleri arasında, yaş dolayısıyla kısıtlamaya tabii olmayan vatandaşlarımız için ise 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10