Zabıta personeline KODER eğitimi

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Çorlu KODER Mobil Uygulaması ile ilgili Zabıta Müdürlüğü personeline eğitim verildi.

Çorlu 9.02.2021 13:53:00 0
Zabıta personeline KODER eğitimi

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin birlikte yürüttüğü proje kapsamında, Çorlu halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hayata geçirilen Çorlu KODER (Koku Derecelendirme Mobil Uygulaması) ile Çorlu halkı ikamet ettiği adresten ya da bulunduğu konumdan anlık koku memnuniyeti değerlendirmesi yapabiliyor. Mobil uygulama yoluyla gelen şikâyetleri ilgili birimlere ileten Çorlu Belediyesi, vatandaşın rahatsızlığını giderme yönünde çalışma yürütüyor.

 

"ŞİKAYETLERİN TAKİBİ YAPILIYOR"

 

Bu kapsamda, koku şikâyetlerinin önüne geçilmesi ve etkin bir şekilde takibinin yapılabilmesi için Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine mobil uygulama hakkında eğitim verildi. Çorlu KODER Proje Yöneticisi Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’den Arş. Gör. Can Burak Özkal, mobil uygulamanın amacını ve hedeflerini anlatarak, zabıta personeline projenin gelişim aşamasını anlattı. Böylece zabıta ekipleri, sorunların çözümünde daha etkili bir şekilde rol oynayabilecek ve görevlerini titizlikle sürdürebilecek.

 

"YAŞADIĞINIZ BÖLGENİN HAVA KALİTESİNİ DEĞERLENDİRİN"

 

Çorlu Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Çorlu sınırları içinde kötü kokuları kontrol altına almak ve koku sorununa çözüm bulmak için Koku Derecelendirme Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek yaşadığınız bölgedeki havanın kalitesini değerlendirebilirsiniz. www.corlukoder.com isimli internet sitesinden de Çorlu KODER hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz" denildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10