Sevgililer Günü etkinliğine yoğun ilgi

Çorlu Belediyesi ve Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyerek vatandaşlara eğlence ve duygu dolu bir gün yaşattı.

Çorlu 12.02.2021 18:09:00 0
Sevgililer Günü etkinliğine yoğun ilgi

14 Şubat Sevgililer Günü’nün pazar gününe denk gelmesi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı olması sebebiyle Çorlu Belediyesi tarafından dün çeşitli etkinlikler düzenlendi. Saat 12.00’da başlayan etkinlikler eğlenceli görüntülere sahne oldu. Atatürk Meydanı kalpli balonlarla süslenirken, bir yandan da sıcak çikolata stantları kuruldu. Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin de görev aldığı etkinlikte gençler tarafından etkinlik alanını ziyaret eden vatandaşlara karanfil dağıtıldı ve sıcak çikolata ikramı yapıldı.

 

 

KEMAN DİNLETİSİ EŞLİĞİNDE SICAK ÇİKOLATA İKRAMI

 

Keman dinletisi eşliğinde vatandaşlar fotoğraf stantlarında hatıra fotoğrafı çektirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan kalp figürlü hatıra fotoğrafı stantlarında fotoğraf çektiren vatandaşlara belediye görevlileri tarafından günün anısına fotoğrafları basılarak hediye edildi. Aynı zamanda Cumhuriyet Meydanı’na Çorlu Belediyesi önüne kurulan stantlarda satış yapan Hanımeli Çarşısı’nın emekçi kadınlarının birbirinden güzel hediyelik ürünleri büyük beğeni topladı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Hanımeli Çarşısı'nda el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunan kadınları ziyaret ederek 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kendilerine çiçek takdim etti.

 

 

DİLEKLER AĞACA ASILDI

 

Atatürk Meydanı’ndaki etkinlik alanına yerleştirilen ve Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan Dilek Ağacı, Çorlu halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Temennilerini kâğıtlara yazan vatandaşlar, dileklerini ağaca asmayı ihmal etmedi. Etkinliğe katılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Geçtiğimiz yıldan beri pandemiyle mücadele ediyoruz. Böyle güzel günlerde sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek vatandaşlarımızın moralini yükseltecek etkinlikler düzenliyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediğimiz bu güzel etkinlikte vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Sevginin, saygının, anlayışın hâkim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞLARDAN İLGİ GÖSTERDİ

 

Atatürk Meydanı ve Heykel Meydanı kalpli balonlarla donatılırken Cumhuriyet Meydanı’nın önüne ve Cumhuriyet Parkı’nın girişine de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilen ışıklı ve yazılı görsel panolar yerleştirildi. Çorlu’da daha fazla etkinlik düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, “Böylesi güzel düşünülmüş etkinlikler dolayısıyla çok mutlu olduk" dediler.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10