Başkan Yüksel'den Sevgililer Günü kutlaması

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim ederken, yine gün içinde esnaf ve vatandaşlara şeker, saat, Ã?

Ergene 14.02.2021 15:48:00 0
Başkan Yüksel

Uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşup yeniden görevinin başına dönen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle cuma günü sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara çeşitli hediyeler takdim ederken yine gün içinde esnaf ve vatandaşlara şeker, saat, çikolata, maske ve dezenfektan hediye etti. Başkan Yüksel, “Ekim ayından bu yana Ergene halkımdan uzaktaydım, çok şükür eski sağlığıma kavuştum ve yeniden görevimin başına döndüm. 14 Şubat vesilesiyle vatandaşlarımızın sevgililer gününü kutladık. Sabahın ilk ışıklarında fabrikalarda ki işlerine giden vatandaşlarımıza sonrasında esnaflarımıza çiçek, maske, dezenfektan, saat ve çikolata hediyelerini takdim ettik. Hediyelerimizin yanı sıra tüm vatandaşlarımıza Covid-19 kurallarına uymaları konusunda da uyardık” dedi.

 

 

"SEVMENİN GÜNÜ OLMAZ"

 

Başkan Rasim Yüksel, “Sevmenin veya sevgili olmanın zamanı, tarihi veya bir günü olmaz. Ama en azından böyle bir günde sevginin daha yoğun hissediliyor, algılanıyor olması önemli. Sevgi, umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevgiyle çıktığınız yolda sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam diliyor, sevginin var olduğu bir dünyayı gelecek nesillere bırakabilme temennisi içinde 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyorum" ifadelerine yer verdi. 

 

 

FOTOĞRAF PLATFORMU KURULDU

 

Öte yandan Ergene Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla hafta içi Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe mahallesine sevgililer günü özel fotoğraf çekim platformu kurdu. Hatıra fotoğraf çektirme platformuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gün içerisinde her fotoğraf çekilen çifte Ergene Belediyesi tarafından çekilen fotoğrafların baskısı alınarak çerçeveli bir şekilde çiftlere hediye edildi. Belediye Başkanı Yüksel, “14 Şubat vesilesiyle Ergene halkımız için anılarında bir ömür boyu saklanabilecek fotoğraflarına yenilerini ekledik. Yapmış olduğumuz 14 Şubat Sevgililer günü hatıra platformunda sadece çiftlerimiz değil anneler, babalar çocuklarıyla, dedeler, ninelerde torunlarıyla fotoğraf çekildi. Vatandaşlarımız yapmış olduğumuz etkinliğimizden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Onların mutlu olması bizleri de çok sevindirdi. Ergene’de her zaman vatandaşlarımızın mutluluğu için güzel hizmetler güzel projeler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Ergene’de hep birlikte büyük bir aile olduk, Ergene’de bulunan vatandaşlarım her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Ergene Belediyesi olarak gece gündüz, kar kış demeden çalışıyor ve tüm gayretimizle de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10