Karla mücadele sürüyor

Trakya bölgesini etkisi altına alan ve iki gün boyunca hayatı olumsuz etkileyen kar yağışına karşı önlemlerini artıran Çerkezköy Belediyesi, yağış öncesinde gerçekleştirdiği solüsyon ça

Çerkezköy 15.02.2021 17:22:00 0
Karla mücadele sürüyor

Trakya bölgesi için Meteoroloji'nin yaptığı uyarıların ardından kar yağışı Çerkezköy'de de etkisini gösterdi. Çerkezköy Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturduğu karla mücadele ekipleriyle, çalışmalarına 24 saat esasına göre devam ediyor.

 

KRİTİK BÖLGELERE AĞIRLIK VERİLDİ

 

Bölgeyi etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler, görevinin başındaydı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda ring atarak gerçekleştirdikleri kontroller sonucu önlem alınması ya da olumsuzluk yaşanması muhtemel noktaları Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kent genelinde solüsyon çalışması yapan ekipler, daha sonra kritik noktalarda tuzlama çalışmalarını sürdürdü.

 

 

"24 SAAT ESASINA GÖRE ÇALIŞIYORUZ"

 

Çerkezköy Belediyesi’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan ekiple şehir merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemeleri için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor" ifadeleri kaydedildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10