Çanakkale Valisi Aktaş, Vali Yıldırım'ı ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş beraberinde Çanakkale İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Çanakkale İl Jandarma Komutanı J .Kd. Alb. Tahsin Saruhan ile birlikte Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'a ia

Tekirdağ 24.02.2021 13:50:00 0
Çanakkale Valisi Aktaş, Vali Yıldırım

Ziyarette, daha sonra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile Çanakkale Valisi İlhami Aktaş bir süre görüştüler. Ardından Vali Yıldırım ve Vali Aktaş İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Osman Kılıç tarafından komutanlık önünde karşılandı. Daha sonra Vali Aktaş makama geçerek, Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından İl Jandarma Komutanı Kılıç ile bir süre görüştü.

 

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 

Vali Aziz Yıldırım ve Vali İlhami Aktaş, programa İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek devam etti. Vali Yıldırım ve Vali Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan tarafından İl Emniyet Müdürlüğü önünde karşılandı. Ardından Vali Aktaş makama geçerek, İl Emniyet Müdürlüğü Şeref Defteri’ni imzaladı ve İl Emniyet Müdürü Erduğan ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10