İlkokul öğrencisini kırmayan Bakan Selçuk'tan muhabbet kuşu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a mesaj gönderen Çerkezköy Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağız Yavuz, muhabbet kuşu

Çerkezköy 1.03.2021 14:11:00 0
İlkokul öğrencisini kırmayan Bakan Selçuk

CİMER üzerinden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a mesaj gönderen Yağız Yavuz, mesajında, "Merhaba Ziya Öğretmenim; ben Yağız Yavuz. İlkokul 4. sınıfa gidiyorum. Babamın sağlığından dolayı okula gidemeyeceğim, babam risk grubunda olduğu için evde ders çalışıyorum, ama yine de kendime arkadaş arıyorum. Arkadaş olarak muhabbet kuşu çok istiyorum. Bana getirtebilir misiniz? Sizi çok seviyorum" dedi.

KÜÇÜK YAĞIZ'I EVİNDE ZİYARET ETTİLER

Mesaj üzerine harekete geçen bakanlık, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş aracılığıyla Yağız Yavuz'a muhabbet kuşu gönderdi. Yavuz ailesinin evine Atatürk İlkokulu Müdürü Yalçın Memiş'le birlikte konuk olan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, muhabbet kuşunu Yağız'a teslim etti. Gümüş, yaptığı açıklamada, “Bu içten, bu yürekten çağrıya duyarsız kalabilir misiniz? Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'tan CİMER yoluyla muhabbet kuşu isteyen Yağız yavrumuzun talebini hemen yerine getirdik. Evine gidip teslim ederken kendisine muhabbet dolu sağlıklı günler diledik" ifadelerini kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10