Erseçkin: İyilik dağıtmak için yola çıktık

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partililer ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Pandemi kuralları çerçevesinde ziyaretlere ara vermeden dev

Çerkezköy 2.03.2021 15:20:00 0
Erseçkin: İyilik dağıtmak için yola çıktık

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri Fevzipaşa Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

SÖZ VERMİŞTİK

 

Esnaf ziyaretlerinin aralıksız sürdüğünü kaydeden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “ Çerkezköy’ün tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz. Göreve geldiğimizde bir söz vermiştik. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacaktık. Olmaya devam ediyoruz. Pandemi sürecinde kurallara riayet ederek, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İlçemize iyilik dağıtmak için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

 

 

DAHA YAŞANABİLİR KENT OLMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

 

Fevzipaşa Mahallesi’nde başlatılan altyapı çalışmalarının ardından mağduriyetlerini ileten bölge esnafı ile bir araya gelen Erseçkin, sorunları not aldı. Sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunulacağını ve yetkililere ileteceklerini kaydeden Erseçkin; “Bölge esnafımızın taleplerini dinledik. TESKİ ile alakalı sorunlarını bizlere ilettiler. Gerekli notlarımızı ilgililere iletmek üzere aldık. Esnaf ziyaretlerimiz Çerkezköy’ün çeşitli mahallelerinde ve bölgelerinde devam edecek. İlçemizin daha iyi olması, daha yaşanılabilir bir kent olması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

BASIN MENSUPLARIYLA DA BİR ARAYA GELDİ

 

Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri ilçede görev yapan basın mensuplarıyla da bir araya geldi.  Çerkezköy’de halkın beklentilerine karşılık vermeye çalıştıklarını ifade ederek, sorunlara çözüm üretmeye, ilgili yetkililere iletmeye devam edeceklerini söyledi. Basın mensuplarının görüşlerini önemsediklerini kaydeden Erseçkin, “ Esnafımıza, vatandaşlarımıza dokunmaya çalışıyoruz. Sizlerle bizim gibi pandemi döneminde sahada çalıştınız. Grup toplantılarında Genel Başkanımız Meral Hanım meslek dallarının sorunlarını her zaman dile getirmektedir. Sizlerin bir sorunu olduğu takdirde sorunlarınızı bizzat Genel Başkanımıza ileteceğim. Kendisi de grup toplantısında kürsüde dile getirecektir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10