Tartıştığı taksi şoförünü ağır yaraladı

Kızılpınar mahallesinde taksi şoförü Ramazan Fırat, tartıştığı alkollü yolcu tarafından silahla vurularak ağır yaralandı.

Çerkezköy 29.03.2021 17:14:00 0
Tartıştığı taksi şoförünü ağır yaraladı

Kızılpınar Furkan Taksi durağına gelen alkollü bir kişi duraktan Ramazan Fırat’ın taksisine bindi. İddiaya göre araç içinde alkol şişesini koltuğa döken yolcu ve taksi şoförü arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Taksi şoförünün araçtan inmesi isteği üzerine çılgına dönen alkollü kişi belinden çıkardığı silahla Ramazan Fırat’ı başından vurdu.

 

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

Olayda Ramazan Fırat’ı ağır yaralayan şüpheli Fırat’a ait taksi ile olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra çaldığı aracı Kuşbahçe mevkiinde bırakan  şüpheli iddiaya göre başka bir taksi çağırarak Çerkezköy Devlet Hastanesine giderek Ramazan Fırat’ın son durumunu öğrendi. Bu sırada bindiği taksi sürücüsüne Kızılpınar’da bir taksiciyi vurduğunu söyleyen şüpheli kayıplara karışırken, devriye atan jandarma ekipleri ise kısa sürede Fırat’ı Atatürk mahallesinde boş bir alanda kanlar içinde buldu.

 

DURUMU AĞIR

 

Olay yerine çağrılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan Fırat, ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri cinayet şüphelisini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10