Büyükyoncalı mahallesinde çevre dostu yol

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Büyükyoncalı Mahallesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadi

Saray 30.03.2021 13:32:00 0
Büyükyoncalı mahallesinde çevre dostu yol

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Toplam uzunlukları 2 bin 400 metre olan caddelerdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

KISA SÜREDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde petrol türevi içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10